Hans Laeremans scoorde voor de leider in de 17'. Sukmuang deed er in de 2e helft nog een bij. Hij scoorde in de slotminuut van de blessuretijd.[i]Verslag Jef Peeters/SKS/ThalsFM:[/i]SKS bracht wel 3 punten mee uit Retie Branddonk, maar naar het verloop van de tweede helft, had het ook wel anders kunnen lopen.Tijdens de eerste helft was het een gelijkopgaand voetbalspel voor beide ploegen maar de thuisploeg liet al vroeg een mooie kans liggen. Na een kwartier gaat SKS in de tegenaanval en Van Genechten stuurt de bal snel naar voor waar Laeremans alweer met het hoofd, raak treft, 0-1.De wedstrijd verloopt zoals ze begonnen was, met beurtelings momenten van overwicht, maar Branddonk kende rond het half uur toch de mooiste kans toen Slegers, alleen voor doel, hoog over mikt.Na de rust kon SKS in de 52' de wedstrijd beslissen maar Sukmuang, oog in oog met de lokale doelman, kan niet afwerken. Vanaf dat ogenblik voert de thuisploeg een geweldig offensief in om de situatie recht te zetten.In de 57' stuit Branddonk met een eerste kans op doelman Tom Janssens die verder in het stuk nog een viertal keren zijn talent zal moeten tonen. In de 63' wordt ook nog een kans op lijn weggetrapt door Verhaegen en in de 80' en 86' , kunnen de spitsen van de thuisploeg de mooie kansen niet verzilveren. Tot de 90e minuut houdt de druk van Branddonk de SKS verdediging in alarm en het is pompen of verzuipen. Maar door het gebrek aan trefzekerheid van de lokale spitsen en de fenomenale tussenkomsten van onze doelman Janssens, blijft de magere voorsprong op het bord staan. Er komt nog een zwaardere opdoffer voor Branddonk toen in de toegevoegde tijd een verre pas van Baeten door Sukmuang werd meegenomen en deze nu wel de doelman omspeelt en de onverhoopte score van 0-2 laat aantekenen. [b]SKS zet hiermee zijn succesreeks verder en wil in dezelfde toon, volgend weekend tegen KFC Mol, het jaar afsluiten. [/b]Janssens Tom-Verhaegen Christoph-Vercammen Sven-Lambrechts Jasper-Sels Gunter-Van Genechten Steven-Laeremans Hans-Van Grieken Marc(79' Sels Thomas)-Van Mechelen Toon-Stappaerts Steven(69' Baeten Steffe)-Boumohcine Karim(46' Sukmuang Thanet).